Jubal organiseert Queen’s Proms op Koninginnenacht

Persberichten

Varsseveld – Voor het eerst organiseert muziekvereniging Jubal op dinsdag 29 april (Koninginnenacht) een uniek Queen’s Proms concert samen met rockband Bad Sneakers om de Varsseveldse Koninginnedag in te luiden. Dit spectaculaire concert begint om 19.30 uur in de Grote Kerk te Varsseveld en wordt om 22.00 uur op originele wijze afgesloten. Met dit concert speelt Jubal in op de trend van de laatste jaren, dat niet langer de Koninginnedag maar juist de Koninginnenacht belangrijk is voor de jeugd. Jubal zal dan ook goed in het gehoor liggende muziek spelen samen met de jeugdige band Bad Sneakers. De klanken van Marco Borsato, De Dijk, Queen en zelfs Tiesto worden afgewisseld met bekende symfonische melodieën, en brengen de Koninginnenacht van 2008 alvast in een gezellige sfeer.

Bakfietsenrace
Bij de opzet van de Koninginnenacht is eendrachtig samengewerkt met de organisatie van de Varsseveldse Meifeesten. Na afloop van het concert wordt het publiek getrakteerd op een heuse nachtbakfietsenrace, welke door het meifeestcomité in samenwerking met Achterhoekse Bakfietsen Organisatie wordt georganiseerd. Dit spectaculaire evenement mag dan ook worden gezien als toetje op een prachtig avondje uit, waar cultuur en sport elkaar ontmoeten.

Nieuwe muziekopleiding van start
De nieuwe muziekopleiding voor kinderen van basisscholen ‘Muziek Maak Je Zelf’ is inmiddels gestart; er wordt al volop muziek gemaakt! In de afgelopen weken hebben 9 enthousiaste jeugdige talenten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken! Op 19 april a.s. geven de leerlingen hun eerste concert, waarbij wij u natuurlijk van harte uitnodigen. Direct na de presentatie mogen de kinderen een instrument uitkiezen dat ze bij Jubal willen gaan bespelen. Zo kunnen de kinderen binnen een half jaar hun eerste lessen op een muziekinstrument gaan volgen.

Informatie en kaarten reserveren
Kaarten voor het Queen’s Proms concert kosten € 7,50. Het inleveren van CKV-bonnen is ook mogelijk. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegang voor het Muziek Maak Je Zelf concert op 19 april is gratis. Het concert vindt plaats in De Borch en begint om 15.00 uur.
Tags :

Persberichten

Share This :