Jubal bezorgt Paaseieren aan huis, een week voor Pasen

Persberichten

Varsseveld – Op zaterdagochtend 19 maart 2016, een week voor Pasen, komt muziekvereniging Jubal in Varsseveld langs de deur met verse (kippen)eieren en chocolade-eieren.

Luxe chocolade-eieren en superverse kippeneieren
De chocolade-eieren zijn chique gevulde pralines in zeven verschillende smaken. Deze worden in een mix verkocht in een leuke puntzak van 200 gram. De verse (kippen)eieren zijn afkomstig van een lokale producent en vlak voor de actie ingepakt in dozen (10 stuks) door leden van Jubal. Zo vers vindt u de eieren niet in de supermarkt!

Prijs en aanbieding
De eieren worden verkocht voor de prijs van € 3,– per doosje / zakje. Jubal heeft een speciale aanbieding van twee doosjes / zakjes naar keuze voor € 5,–. De opbrengst van de eieractie wordt gebruikt voor de jeugdopleiding van de vereniging en aanschaf van instrumenten voor de jeugdleden.

Locatie en tijd
De verkopers komen huis-aan-huis in Varsseveld vanaf 10.00 uur ‘s morgens. Daarnaast is een verkoopkraam ingericht bij het Borchuus in het centrum van Varsseveld. Jubal verwacht dat de actie tegen het einde van de ochtend is afgelopen.

Meer informatie en bestellingen vooraf
Neem voor meer informatie over de eieractie, of het vooraf bestellen van eieren, contact op met Anke ter Maat: (06) 51 45 98 63 / anke@jubalvarsseveld.nl. Voor meer informatie over de vereniging wordt verwezen naar de website: www.jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :