Jeugd Jubal organiseert Halloweenconcert in Varsseveld

Persberichten

Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld organiseert op zaterdag 29 oktober 2022 een Halloweenconcert.

Alles in thema en doorlopend verhaal

Het concert is heuse muziektheatervoorstelling. Een verteller neemt het publiek deze avond mee door een spannend verhaal. De muziek die wordt uitgevoerd is ondersteunend aan dit verhaal. Uiteraard is alle muziek ook in het thema. De concertzaal is aangekleed in het Halloween-thema en een lichtshow maakt het geheel af. Een prachtige beleving dus voor alle bezoekers, jong en oud.

Optredens door de jeugdigen

Tijdens het Halloweenconcert treden drie van de opleidingsorkesten van Jubal op: het B-orkest, het jeugdslagwerkensemble en het C-orkest. In het C-orkest en het jeugdslagwerkensemble spelen leerlingen mee vanaf het moment dat ze ongeveer 1 a 1,5 jaar muziekles hebben gehad. De jongste muzikant in zowel JSE als C-orkest is negen jaar oud, de oudste muzikant van het JSE is twaalf jaar en de oudste muzikant van het B-orkest is vijftien jaar.

Het B-orkest is voor de muzikanten die al de eerste diploma’s hebben behaald. Dat zijn zeker niet alleen kinderen, ook volwassenen spelen met dit orkest mee. Het jongste lid van het B-orkest is 11 jaar, het oudste lid 51 jaar.

De beide blaasorkesten staan onder leiding van Gerjo Seesink, het slagwerkensemble wordt geleid door Edwin Rosmulder.

Organisatie volledig in handen van jeugd

Het concert wordt georganiseerd door het jeugdbestuur van Jubal. Deze commissie bestaat uit enkele tieners en jongvolwassenen. Samen met de dirigenten van de jeugdorkesten zijn zij al maanden druk met de voorbereidingen.

Van het verhaal tot de verrassingen tussendoor en van de muziek tot de lichtshow: overal is aan gedacht. Het programma staat ondertussen als een huis. De jeugd van Jubal zal zodoende deze avond laten zien dat ze veel in haar mars heeft, zowel organisatorisch als muzikaal.

Kaarten, locatie en informatie

Het concert vindt plaats op zaterdag 29 oktober om 19.30u in de Grote Kerk te Varsseveld. Kaarten kosten € 7,50 voor volwassenen en € 2,50 voor jeugd tot 16 jaar. De voorverkoop voor het concert vindt plaats via de website www.jubalvarsseveld.nl. Op die site is ook meer informatie over het concert en de vereniging te vinden.


Noot voor de pers: neem voor vragen contact op met het Martine Lubbers, bestuurslid Jubal en contactpersoon jeugd: (06) 10595083 / martine@jubalvarsseveld.nl

Tags :

Persberichten

Share This :