Corona-editie soepactie: succesvolle voorverkoop en losse verkoop in drive-thru

Persberichten

Op zaterdag 30 januari 2021 is de soepactie van Jubal. Die dag worden de bestellingen thuisbezorgd of kunnen deze worden afgehaald in de drive-thru. Ook is er nog losse verkoop.

Alle klanten die in de voorverkoop voor bezorging hebben gekozen kunnen een bezorger aan huis verwachten tussen ongeveer 9.30 en 14.00uur. Klanten die voor afhalen hebben gekozen, kunnen tussen 10.00 en 14.00u terecht bij de drive-thru aan het Kerkplein in het centrum van Varsseveld. Op vertoon van de bevestigingsmail wordt de bestelling meegegeven.

De meeste klanten hebben vooraf al betaald. Klanten die nog moeten betalen, wordt vriendelijk verzocht dat zoveel mogelijk contactloos te doen. Bij de drive-thru kan worden betaald met PIN; bij de bezorgers kan worden betaald via de eigen bankieren app.

In de voorverkoop is bijna 900 liter soep verkocht. Bij de drive-thru heeft de vereniging nog ongeveer 100 liter voor de losse verkoop beschikbaar. Jubal hoopt zo samen met Varsseveld de symbolische 1000 liter aan te tikken. De losse verkoop vindt eveneens plaats tussen 10.00 en 14.00u.

Alle klanten wordt daarnaast opgeroepen alle coronamaatregelen in acht te nemen.

Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld houdt sinds 1993 ieder jaar een soepactie om geld op te halen voor de vereniging. Door corona moest de vereniging dit jaar overschakelen op voorverkoop. Die voorverkoop is gelukkig een groot succes. Jubal is de grootste muziekvereniging uit de gemeente Oude IJsselstreek met de meeste jeugdleden.


Noot voor de redactie: neem voor vragen over de soepactie contact op met Martine Lubbers van de soepcommissie (0610595083 / soep@jubalvarsseveld.nl) of voorzitter Mark Jansen (0648351042 / voorzitter@jubalvarsseveld.nl).

Tags :

Persberichten

Share This :