A-orkest Jubal behaalt historisch hoge score op concertconcours te Zutphen

Persberichten

Het A-orkest van Jubal heeft op het concertconcours te Zutphen op zaterdag 28 november een zeer goed resultaat neergezet. Het orkest speelde in de 1e divisie (hoogste afdeling) en behaalde daar met gemiddeld 87,58 punten een 1e prijs en een historisch hoge score.

Het orkest speelde Guggisberg Fantasie van Rob Goorhuis en Stone Age van Thomas Doss. Het eerste werk werd door de jury beloond met 85,17 punten en het tweede werk werd beloond met 90 punten (=lof van de jury). De jury was zeer lovend over de orkestklank en het totale spel. De muzikanten zijn zeer opgetogen over dit resultaat. 

Het tweedaagse concertconcours onder auspiciën van de federatie van Koninklijke Nederlandse Muziek Organisaties (KNMO) was in theater De Hanzehof in Zutphen.

De volledige puntentoekennen en de juryrapporten verschijnen een dezer dagen op de website van de muziekvereniging: www.jubalvarsseveld.nl.

 


Noot voor de pers: neem voor meer informatie contact op met secretaris Judith Krajenbrink (06 10 49 19 93 / info@jubalvarsseveld.nl) of voorzitter Mark Jansen (06 48 35 10 42 / voorzitter@jubalvarsseveld.nl).

Tags :

Persberichten

Share This :