Varsseveld, 26 juni 2010 - Op vrijdag 25 juni jl. hebben Chr. Muziekvereniging Jubal en Varsseveldse Muziekvereniging Concordia hun verenigingsjaar op muzikale wijze afgesloten. Bij museumboerderij ’t Hofshuus was het goed vertoeven dit jaar.

Swingend optreden
Concordia opende de avond met lekkere swingende muziek, waaronder een bewerking van hits van Michael Jackson. Onder leiding van dirigent Andy Kievits werd een prima prestatie neergezet dat door het in groten getale toegestroomde publiek met hartelijk applaus werd gewaardeerd.

Uitgebalanceerd programma
Na het optreden van Concordia was het de beurt aan de malletband van Jubal. Zij brachten een mooi uitgebalanceerd programma. Sinds de aanstelling van Marius Bongers als instructeur is er veel aandacht voor nuances en dynamiek. Het publiek was dan ook zeer enthousiast over dit optreden.

Prima solisten
Het A-orkest van Jubal, onder leiding van Henk-Jan Heijnen, besloot de avond met werken van o.a. Holst en Alford. Tijdens het optreden was een speciale rol weggelegd voor Rob Sloetjes en Esther van Braak. Rob, net 18 jaar, soleerde op waldhoorn in het romantische Morceau de Concert van Camille Saint-Saëns. Esther, 15 jaar, zette een prima prestatie neer met haar interpretatie van het Concertino van Kees Schoonenbeek.

Beide verenigingen kijken terug op een prachtige avond.

Inloggen (leden/donateurs)

Komende evenementen

22 sept 2017;
12:00AM
Feestavond
27 sept 2017;
07:00PM - 08:15PM
Concert op de Bettekamp in Varsseveld
06 okt 2017;
12:00AM
Algemene Ledenvergadering

Laatste nieuws

Volgt u Jubal al op Facebook? Bezoek onze pagina, klik op "vind ik leuk"en u blijft vanzelf via Facebook op de hoogte van activiteiten van Jubal.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus