Varsseveld – Op zaterdag 29 november organiseert muziekvereniging Jubal voor de tweede maal een spectaculaire ‘drum-fun’ avond, speciaal voor alle slagwerkliefhebbers. Drie slagwerkgroepen uit de regio laten u op verrassende wijze kennis maken met alle mogelijke slagwerkinstrumenten. Deze swingende avond wordt gehouden in De Borch te Varsseveld. De toegang is gratis! Niet alleen op een trommel slaan…
Tijdens de ‘drum-fun’ avond komen malletband ‘St. Anna’ uit Nijmegen, de slagwerkgroep van ‘Stedelijke Muziekvereniging’ uit Huissen en onze eigen malletband samen om aan u te laten zien dat slagwerk niet alleen maar ‘op een trommel slaan’ is... Deze drie slagwerkgroepen laten u zien dat het veel meer dan dat is! Naast de 'gewone' trommels zijn er bijvoorbeeld ook grote pauken, bongo's (Afrikaanse trommels) en bijzondere drumstellen te beluisteren. U zult zelfs melodische instrumenten als marimba's en lyra's kunnen bewonderen. Dus kunt u ook niet stil blijven zitten als u drums en ander slagwerk hoort? Laat u dan eens verrassen en kom langs op 29 november! De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur.

Herhaling succesformule
Vorig jaar werd ‘drum-fun’ voor het eerst georganiseerd door muziekvereniging Jubal uit Varsseveld. De optredende orkesten konden toen rekenen op een groot publiek, hetgeen bewijst dat er zeker interesse is voor slagwerkmuziek. Het concert mag dan ook zeker de noemer dragen van een spectaculaire ontmoetingsavond voor iedereen die van slagwerk houdt.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de ‘Drum-fun’-avond of andere activiteiten van onze vereniging? Kijk dan eens op www.jubalvarsseveld.nl.
Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Seesink, secretaris van Christelijke Muziekvereniging Jubal, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen