Varsseveld – Dit jaar organiseert Christelijke Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld op zaterdag 30 juni weer haar jaarlijkse jeugduitvoering. Dit vrolijke concert wordt gehouden in de Borch te Varsseveld en begint om 14.30 uur. De toegang is gratis. Tijdens het concert laten leerlingen van Jubal zien wat ze de afgelopen periode hebben geleerd. Iedereen is van harte welkom! U kunt luisteren naar de blokfluitleerlingen, onder leiding van Gerjo Seesink. Zij spelen enkele vrolijke melodietjes voor u. Vervolgens zijn de slagwerkleerlingen aan de beurt. Zij laten de melodische kant van het slagwerk horen. Daarna spelen enkele blazers mooie solistische werken, dit om te laten horen hoe de verschillende instrumenten klinken.

Het C-orkest onder leiding van Jantine Wassink treedt voor u op. In dit orkest spelen leerlingen die een half jaar les hebben. Op deze manier leren ze meteen al samen spelen en naar elkaar luisteren.
Ook heb B-orkest zal op deze middag aanwezig zijn om u een mooi en spannend verhaal te presenteren.

Uitproberen
Na afloop krijgt u de kans om diverse instrumenten uit te proberen. Heeft u kinderen die een muziekinstrument willen leren bespelen of wilt u het zelf (weer) eens proberen? Dan kunt u zich op deze dag volop laten informeren. U krijgt dan informatie over het uitgebreide lesprogramma dat Jubal u biedt.

Inloggen