Op zaterdag 25 juni houdt Christelijke Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld haar jaarlijkse leerlingenconcert. Dit zal plaatsvinden in de Borch te Varsseveld en begint om 16.00 uur. Tijdens het concert laten de leerlingen van Jubal zien wat ze de afgelopen periode hebben geleerd. Allereerst kunt u luisteren naar de eerste- en tweedejaars blokfluiters, onder leiding van Gerjo Seesink. Zij zullen enkele vrolijke melodietjes voor u spelen. Vervolgens zijn de slagwerkleerlingen aan de beurt. Zij zullen de veelzijdige kanten van het slagwerk laten horen. Daarna zullen er enkele blazers zijn die solistische werken naar voren brengen; dit om te laten horen hoe verschillende instrumenten klinken.

Als afsluiting van deze middag zal het C-orkest onder leiding van Jantine Wassink voor u optreden. In dit orkest spelen leerlingen die een half jaar les hebben, zodat ze al vanaf het beginstadium samen leren spelen en naar elkaar leren luisteren.

Na afloop krijgt het publiek de mogelijkheid om een instrument uit te proberen. Heeft u kinderen die een muziekinstrument willen leren bespelen of wilt u het zelf (weer) eens proberen, dan kunt u zich op deze dag volop laten informeren. U krijgt dan informatie over het uitgebreide lesprogramma dat Jubal u biedt.

De toegang voor deze middag is vanzelfsprekend gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op www.jubalvarsseveld.nl of neemt contact op met Alwi Siebers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0315-298498). Jubal hoopt u te mogen begroeten op zaterdag 25 juni!

Inloggen