Zaterdag 29 januari houdt Chr. Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld haar jaarlijkse soepactie. De leden van de vereniging gaan van ’s morgens vroeg tot het begin van de middag langs de deuren in Varsseveld en omstreken met diepgevroren soep. Met de opbrengst worden nieuwe instrumenten gekocht voor de jeugdleden. De actie start om 9.00 uur voor het buitengebied en rond 10.00 uur begint de verkoop voor het centrum van Varsseveld. Er wordt gewerkt vanuit de Bettekamp met maar liefst 34 teams. Deze vrijwilligers, leden uit alle onderdelen van de vereniging en sympathisanten van JUBAL, komen langs de deur met erwten- en tomatensoep, in bakken van één liter. Aangezien de soep diepgevroren verkocht wordt, is deze lang houdbaar in de vriezer. De soep kost € 3,50 per bak.

Door soep te kopen ondersteunt u de aankoop van nieuwe instrumenten door de muziekvereniging. JUBAL kent een forse groei van het aantal jeugdleden en deze moeten allemaal voorzien worden van goede instrumenten. Instrumenten zijn echter zeer prijzig: een investering van 1000 tot 8000 euro per lid. Dit kan uiteraard niet alleen met eigen middelen worden gefinancierd. De soepactie is een goede gelegenheid JUBAL hierin te ondersteunen.

Mocht u niet thuis zijn tijdens de actie, dan kunt u de soep ook vooraf telefonisch bestellen. Bel hiervoor met Jolanda Seesink: (0315) 24 42 83.

Meer informatie over JUBAL vindt u op de website: www.jubalvarsseveld.nl.

Inloggen