Vrijdag 2 juli geven Muziekvereniging Concordia en Chr. Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld een gezamenlijk zomerconcert bij het Hofshuus. Dat de beide harmonieorkesten een gezamenlijk concert geven is nog niet eerder gebeurd en mag dus best uniek genoemd worden.

Het belooft een zomers geheel te worden. In de mooie omgeving van het Hofshuus en onder de mooie zomerzon voeren de verenigingen zowel een eigen, als een gezamenlijk programma uit. Mocht het onverhoopt minder mooi weer zijn, dan wordt uitgeweken naar de Grote Kerk in het centrum van Varsseveld.

Dit is een mooie gelegenheid om het begin van de vakantie in te wijden. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Aan het einde zal er een vrije gift worden gevraagd ter compensatie van de gemaakte onkosten.

Concordia is opgericht in 1880 en bestaat uit zo’n 40 muzikanten. Sinds 2004 staat het orkest onder leiding van dirigent Andy Kievits. Meer informatie over Concordia vindt u op www.concordia-varsseveld.myweb.nl

Jubal is opgericht in 1943 en bestaat uit zo’n 60 leden en sinds 2000 staat het orkest onder leiding van Henk-Jan Heijnen. Meer informatie over Jubal vindt u op www.jubalvarsseveld.nl

Inloggen

Laatste nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van Jubal? Abonneer u dan op de nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal 1x per maand een e-mail. Aanmelden is een kwestie van registreren op de website. En afmelden kan met 1 klik onderaan de e-mail.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus