30 januari soepactie muziekvereniging Jubal ten behoeve van jeugdopleiding

Persberichten

Varsseveld – Op zaterdag 30 januari 2016 houdt muziekvereniging Jubal voor de 24e keer de soepactie om geld op te halen voor de jeugdopleiding.

Diepgevroren, dus lang houdbaar

De teams komen in Varsseveld, Heelweg, Sinderen en Westendorp langs met twee soorten soep en met rookworst. Er kan gekozen worden uit erwtensoep en Chinese tomatensoep. De soep wordt diepgevroren verkocht in bakken van 1 liter. Hierdoor is de soep zowel geschikt voor directe consumptie (na ontdooien) als voor langer bewaren. In de vriezer is de soep houdbaar tot wel 18 maanden na aankoop (-18°C).

Investeren in de jeugd

De soep kost € 4,50 per liter. Rookworsten worden verkocht voor € 2,50 per stuk. Jubal beveelt echter iedereen de speciale aanbieding aan: twee liter soep naar keuze en een rookworst voor slechts een tientje. Dat is maar liefst 15% korting. De opbrengst van de soepactie wordt gebruikt voor de jeugdopleiding van de vereniging en aanschaf van instrumenten voor de jeugdleden.

Aanvang en einde actie

De actie start om 9.00 uur voor het buitengebied en rond 10.00 uur begint de verkoop voor het centrum van Varsseveld. De laatste verkopers zullen waarschijnlijk rond 14.00 uur klaar zijn met de verkoop.

Meer informatie en bestellingen vooraf

Neem voor meer informatie over de soepactie, of het vooraf bestellen van soep, contact op met Anke ter Maat: (06) 51 45 98 63 / anke@jubalvarsseveld.nl. Voor meer informatie over de vereniging wordt verwezen naar de website: www.jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :