jubileumconcert kleinerOp zaterdag 17 november 2018 vieren het Varssevelds Mannenkoor en Muziekvereniging Jubal gezamenlijk hun respectievelijk 145- en 75-jarig bestaan. En hoe?!

Onder de naam "Celebration!" verzorgen zij in Schouwburg Amphion een wervelende muzikale voorstelling waarbij naast de jubilerende verenigingen diverse bijzondere gasten hun opwachting zullen maken. In een avondvullend theaterprogramma komt de mooiste muziek voorbij uit o.a. de film-, pop-, musical- en operawereld.De avond wordt daarnaast aangekleed met een spectaculaire lichtshow en andere bijzondere effecten voor de complete theaterbeleving. Dit maakt Celebration met recht een muzikaal feest voor iedereen!

De avond staat onder regie van Richard Sprokkereef. Samen met de dirigenten Wim Ruessink (VMK) en Henk-Jan Heijnen (Jubal) vormt hij het creatieve hart van deze avond.

De voorverkoop voor dit bijzondere concert is gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Amphion en bij boekhandel Rutgers in Varsseveld. Wie niet in de gelegenheid is langs deze weg kaarten te bemachtigen, kan contact opnemen met het secretariaat van een van beide verenigingen. Het advies is de kaarten tijdig te bestellen, want eerdere gezamenlijke concerten van de beide verenigingen waren erg populair.

Meer informatie over het concert is te vinden op de websites van de verenigingen: www.varsseveldsmannenkoor.nl en www.jubalvarsseveld.nl. De informatie op de websites zal gaandeweg worden aangevuld.


Noot voor de redactie: neem voor vragen contact op met Henk Berkhout (secretaris VMK, 0315 - 64 00 66 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Mark Jansen (vz Jubal, 06 48 35 10 42 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Inloggen

Laatste nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van Jubal? Abonneer u dan op de nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal 1x per maand een e-mail. Aanmelden is een kwestie van registreren op de website. En afmelden kan met 1 klik onderaan de e-mail.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus