Persberichten

Op zaterdag 30 januari 2021 is de soepactie van Jubal. Die dag worden de bestellingen thuisbezorgd of kunnen deze worden afgehaald in de drive-thru. Ook is er nog losse verkoop.

Alle klanten die in de voorverkoop voor bezorging hebben gekozen kunnen een bezorger aan huis verwachten tussen ongeveer 9.30 en 14.00uur. Klanten die voor afhalen hebben gekozen, kunnen tussen 10.00 en 14.00u terecht bij de drive-thru aan het Kerkplein in het centrum van Varsseveld. Op vertoon van de bevestigingsmail wordt de bestelling meegegeven.

De meeste klanten hebben vooraf al betaald. Klanten die nog moeten betalen, wordt vriendelijk verzocht dat zoveel mogelijk contactloos te doen. Bij de drive-thru kan worden betaald met PIN; bij de bezorgers kan worden betaald via de eigen bankieren app.

In de voorverkoop is bijna 900 liter soep verkocht. Bij de drive-thru heeft de vereniging nog ongeveer 100 liter voor de losse verkoop beschikbaar. Jubal hoopt zo samen met Varsseveld de symbolische 1000 liter aan te tikken. De losse verkoop vindt eveneens plaats tussen 10.00 en 14.00u.

Alle klanten wordt daarnaast opgeroepen alle coronamaatregelen in acht te nemen.

Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld houdt sinds 1993 ieder jaar een soepactie om geld op te halen voor de vereniging. Door corona moest de vereniging dit jaar overschakelen op voorverkoop. Die voorverkoop is gelukkig een groot succes. Jubal is de grootste muziekvereniging uit de gemeente Oude IJsselstreek met de meeste jeugdleden.


Noot voor de redactie: neem voor vragen over de soepactie contact op met Martine Lubbers van de soepcommissie (0610595083 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of voorzitter Mark Jansen (0648351042 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

In 2019 en 2020 viert Nederland 75 jaar bevrijding. We vieren dat in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven, en dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is.

In “Sounds of Freedom” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht u mee op een muzikale reis die een ode brengt aan vrijheid in al haar facetten. Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid ons gebracht en hoe ziet die vrijheid er tegenwoordig uit? We staan uiteraard stil bij onze bevrijders en veteranen en de rol van de Koninklijke Luchtmacht als ambassadeur en voorvechter van vrijheid in Nederland en daarbuiten.

"Sounds of Freedom" belooft een muzikaal en visueel spektakel te worden. Met herkenbare muziek van onder meer de Beatles, Quincy Jones, Herman van Veen, Bruno Mars, Stevie Wonder en Avicii, speciaal lichtontwerp en een grote LED wall waarop beelden getoond worden die het publiek mee terug nemen in de tijd. Denk aan het Europees voetbalkampioenschap in 1988, de val van de Berlijnse muur, de eerste man op de maan en andere hoogtepunten van 1945 tot vandaag.

Samen met een viertal topvocalisten laten de 41 blazers en zevenkoppige ritmesectie u genieten van de unieke sound van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Een krachtige groove en een herkenbare beat; een geluid uit duizenden. Dat zijn de Sounds of Freedom van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Deze prachtige avondvullende theatervoorstelling komt op zaterdag 28 maart 2020 naar Varsseveld. De timing kon bijna niet beter, want de show vindt daarmee op twee dagen na exact 75 jaar na de bevrijding van Varsseveld plaats. Varsseveld werd, samen met Gendringen en Aalten namelijk op 30 maart 1945 (Goede Vrijdag) bevrijd.

Het concert vindt plaats in Zwem- en Sportcentrum van Pallandt. De organisatie is in handen van muziekvereniging Jubal uit Varsseveld. De zaal gaat open rond 19.15 uur en het concert begint om 20.00 uur. Het concert is afgelopen rond 22.30 uur.

Toegangskaarten kosten € 12,- per persoon en zijn inclusief consumptie in de pauze en de garderobe. De kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de webshop op de website van muziekvereniging Jubal: www.jubalvarsseveld.nl/webshop. Donateurs en sponsoren van Jubal krijgen korting en de betere plaatsen toegewezen. Kijk voor meer informatie over de avond op de website van Jubal www.jubalvarsseveld.nl en klik door naar de agenda of bezoek de website van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op www.orkestklu.nl.


Noot voor de pers: neem voor meer informatie contact op met voorzitter Mark Jansen (06 48 35 10 42 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

 

Inloggen