Persberichten

Varsseveld – Op 25 maart - twee weken voor Pasen - komt Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld langs de deur met verse (kippen)eieren en chocolade-eieren.

Luxe chocolade-eieren en superverse kippeneieren
De chocolade-eieren zijn chique gevulde pralines in verschillende smaken. Deze worden in een mix verkocht in een leuke puntzak van ongeveer 200 gram. De verse (kippen)eieren zijn afkomstig van een lokale producent en vlak voor de actie ingepakt in dozen (10 stuks). Zo vers vindt u de eieren niet in de supermarkt!

Prijs en aanbieding
De eieren worden verkocht voor de prijs van € 4,-- per doosje / zakje. Jubal heeft een speciale aanbieding van twee doosjes / zakjes naar keuze voor € 7,50.

Doel actie
De opbrengst van de eieractie wordt gebruikt voor de jeugdopleiding van de vereniging en voor de aanschaf van instrumenten voor de jeugdleden.

Locatie en tijd
De verkopers komen op zaterdag 25 maart huis-aan-huis in Varsseveld vanaf 9.00 uur ‘s morgens. Jubal verwacht dat de actie tegen het einde van de ochtend is afgelopen.

Meer informatie en bestellingen vooraf
Neem voor meer informatie over de eieractie, of het vooraf bestellen van eieren, contact op met Rob Sloetjes (06) 22 29 54 80  / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over de vereniging wordt verwezen naar de website: www.jubalvarsseveld.nl.

 

Varsseveld – Muziekvereniging Jubal organiseert op zaterdag 18 maart Top2000-concert in de Grote Kerk te Varsseveld.

Populaire muziek

De gehele avond staat in het teken van populaire en toegankelijke muziek. Zo brengt het slagwerkensemble het bekende “Nothing Else Matters” en “You're so Cool”, voert het B-orkest o.a. de “Bon Jovi rockmix” en “One direction in concert” uit en brengt het A-orkest o.a. “Silence and I” en muziek van Phil Collins ten gehore.

Slagwerk, blaasorkesten en zang

De muziek wordt uitgevoerd door het Slagwerkensemble onder leiding van Edwin Rosmulder, het B-orkest onder leiding van Gerjo Seesink en het A-orkest onder leiding van Henk-Jan Heijnen. Bij het het A-orkest worden diverse nummers vertolkt door Luc ten Brinck op zang. Een lichtshow maakt de avond af. Uiteraard wordt de avond spetterend afgesloten met de “Bohemian Rhapsody” van Queen.

Informatie en kaarten

Jubal denkt met de keuze voor dit thema een mooie avond uit te hebben voor iedereen. Het concert vindt plaats in de Grote Kerk te Varsseveld. Het concert begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en kosten € 7,50. Donateurs van de vereniging hebben vrij toegang op vertoon van hun donateurskaart (max. 2 personen). Ook sponsoren hebben gratis toegang. Voor meer informatie over Jubal kijkt u op www.jubalvarsseveld.nl.


Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Jansen, voorzitter tel. (06) 48 35 10 42, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Christel Wevers, secretaris tel. (06) 50 97 64 58, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloggen