Nieuws

Varsseveld – Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld komt een week voor Pasen langs de deur met verse (kippen)eieren en chocolade-eieren.

Luxe chocolade-eieren en superverse kippeneieren
De chocolade-eieren zijn chique gevulde pralines in verschillende smaken. Deze worden in een mix verkocht in een leuke puntzak van ongeveer 200 gram. De verse (kippen)eieren zijn afkomstig van een lokale producent en vlak voor de actie ingepakt in dozen (10 stuks). Zo vers vindt u de eieren niet in de supermarkt!

Prijs en aanbieding
De eieren worden verkocht voor de prijs van € 3,-- per doosje / zakje. Jubal heeft een speciale aanbieding van twee doosjes / zakjes naar keuze voor € 5,--.

Doel actie
De opbrengst van de eieractie wordt gebruikt voor de jeugdopleiding van de vereniging en aanschaf van instrumenten voor de jeugdleden.

Locatie en tijd
De verkopers komen op zaterdag 13 april huis-aan-huis in Varsseveld vanaf 10.00 uur ‘s morgens. Jubal verwacht dat de actie tegen het einde van de ochtend is afgelopen.

Meer informatie en bestellingen vooraf
Neem voor meer informatie over de eieractie, of het vooraf bestellen van eieren, contact op met Rob Sloetjes (06) 22 29 54 80  / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over de vereniging wordt verwezen naar de website: www.jubalvarsseveld.nl.

Tijdens het voorjaarsconcert op zaterdag 30 maart 2019 is Dien Hoftijzer gehuldigd wegens 70-jarig lidmaatschap.

Voorjaarsconcert 2015Tot 2015 speelde Dien mee in het A-orkest op de saxofoon (klik op miniatuur voor bewijs). Dit betekent dat ze 66 jaar spelend lid is geweest.

Dien komt uit een muzikale familie. Veel van haar familie is ook lid of lid geweest van Jubal. Ook haar man leerde ze bij Jubal kennen. Jubal verzorgde destijds een serenade bij het gemeentehuis op de dag van het huwelijk.

Dien was haar tijd ver vooruit. In een tijd waarin vrouwen na het trouwen vaak een andere rol in de maatschappij en het gezin kregen, en dus ook vaak stopten met de muziek, bleef zij juist lid. Ze was daarmee het tweede vrouwelijke lid van Jubal.

_PAF010349
_PAF010950
_PAF011351
_PAF011752

Inloggen

Sponsorkliks