Nieuws

Wat in het vat zit verzuurt niet!

Het Orkest voor de Koninklijke Luchtmacht komt naar Varsseveld! Dit is een van de 3 militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De muzikanten van het orkest spelen vooral popmuziek, jazz en filmmuziek. Regelmatig met gastartiesten. Het orkest beschikt over een vaste bezetting met gitaar, toetsen, basgitaar/contrabas en drums.

Dit zou eerder al gebeuren in 2020 en 2021, maar door corona kon dat helaas geen doorgang vinden. Gelukkig is opnieuw een nieuwe datum gevonden en wel op zaterdag 12 maart 2022.

Oorspronkelijk zou het concert in het teken staan van 75 jaar bevrijding onder de noemer "Sounds of Freedom". Dat thema is, helaas, wat ingehaald door de tijd. Voor het concert in 2022 wordt een nieuw thema gezocht. Meer informatie daarover volgt nog.

Kaarten die eerder voor het concert "Sounds of Freedom" zijn gekocht blijven geldig. Wie liever zijn geld terug wil, kan daarvoor een mailtje sturen naar de penningmeester.

We versturen alweer enige tijd maandelijks een nieuwsbrief. Honderden mensen zijn hierop geabonneerd.

Recent heeft onze provider de voorwaarden aangepast. Als gevolg daarvan mogen we nog maar een beperkt aantal e-mails per dag versturen. Die limiet ligt lager dan het aantal abonnees op onze nieuwsbrief.

We moesten dus op zoek naar een alternatieve oplossing. We denken die gevonden te hebben in de diensten van het bedrijf Moosend. De nieuwsbrief ziet er daarmee wel (weer) iets anders uit. De inhoud is echter ongewijzigd: een combinatie van de nieuwsberichten van afgelopen maand en de agenda voor de komende tijd.

Heeft u vragen of opmerkingen hierover? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Inloggen