Informatie Jubal Support

Wat is Jubal Support?

Al 60 jaar zijn Jubal en Varsseveld een onafscheidelijke combinatie! In al die jaren heeft Jubal zich een vaste plaats verworven door deelname aan diverse activiteiten en ook door het organiseren van eigen evenementen. Bladerend over deze website kunt u concluderen dat we een actieve vereniging zijn!

Naast alle publieke activiteiten en prachtige concerten bewijst Jubal zich ook richting de gemeenschap door haar uitstekende muziekopleiding, waarbij professionele dirigenten les geven aan onze leerlingen. Om dit alles te bekostigen betalen leden uiteraard contributie en eventueel lesgeld. Daarnaast zijn er diverse (verkoop)acties om de verenigingskas te spekken. Muziek maken blijft echter een kostbare hobby, zeker voor gezinnen met meerdere kinderen. Wij zijn dan ook blij met de grote schare donateurs en leden van Jubal Support die de vereniging steunen en zorgen dat wij onze unieke positie in de Varsseveldse samenleving kunnen handhaven.

U kunt lid worden van Jubal Support met een bijdrage vanaf €100 per maand. Hier krijgt u het volgende voor terug:

  • U krijgt gratis toegang tot alle concerten van Jubal.
  • U ontvangt iedere editie van Jubal Nieuws.
  • Uw naam wordt indien u dit op prijs stelt vermeld op bijvoorbeeld onze website, in Jubal Nieuws en in programma’s van concerten.

U kunt zich eenvoudig via onze webshop registreren als donateur. Wanneer u hier een bijdrage van €100 kiest bent u al deel van de club! Wij waarderen het echter ook als u contact opneemt met ons opneemt via het contactformulier. Onze penningmeester bespreekt graag met u de mogelijkheden en kan u ook informeren over het belastingvoordeel dat van toepassing kan zijn.