Kerstconcert 2011

Op 23 december 2011 vond in de Grote Kerk te Varsseveld het kerstconcert plaats. Aan het kerstconcert werd medewerking verleend door zanger Rutger de Vries, kleinkoor Second Edition uit Lichtenvoorde en het A-orkest van Jubal.

img_0336_20111230_1346567936In de weken voorafgaand aan het concert vond via de website en per telefoon de voorverkoop plaats. En met succes, want het kerstconcert was ongeveer een week vooraf al volledig uitverkocht.

De lichtshow en de geluidsversterking werd verzorgd door T3. Op de website van T3 zijn foto's te vinden van onder meer de opbouw van de apparatuur en de uiteindelijke sfeer op de avond zelf. Op onze eigen fotopagina zijn ook diverse foto's van de avond te zien, gemaakt door Heini Peters.

Tijdens het concert werd een doorlopend programma img_0538_20111230_2012170316uitgevoerd met als hoofdthema "kerst". Van twee werken hebben we de tekst, met vertaling, online gezet aangezien de tekst van die nummers in het Engels respectievelijk Italiaans is:

Van het kerstconcert zijn opnames gemaakt. Die kunt u terugkijken op deze pagina op YouTube of onderaan deze pagina. Wanneer u kijkt onderaan deze pagina, dan kunt door de verschillende nummers bladeren door uw muis over het beeld te bewegen en vervolgens op het icoontje te klikken voor de afspeellijst.

 


Inloggen

Laatste nieuws

Jubal op Facebook

Volgt u Jubal al op Facebook? Bezoek onze pagina, klik op "vind ik leuk"en u blijft vanzelf via Facebook op de hoogte van activiteiten van Jubal.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus