Foto's voorjaarsconcert 2003

Van het voorjaarsconcert 2003 zijn vele foto's beschikbaar en via deze pagina kunt u ze allemaal bekijken.

Zo was de persfotograaf dhr. Maatkamp aanwezig. Hij heeft toestemming gegeven deze foto's hier online te publiceren, waarvoor dank. Verder heeft Berry Legters - onze tambourmaitre en bestuurslid namens de Malletband - enkele foto's gemaakt van de Malletband.

Tenslotte is er nog een heel bijzonder project. Gerjo en Jolanda Seesink hebben hun digitale videocamera ter beschikking gesteld van onze beeld- en geluidsduo Ruben Nijeboer en Dirkjan Bussink. Vanaf de orgelzolder hebben zij de camera bediend. Van deze opname is vervolgens een video-CD gemaakt en van deze CD heb ik weer foto's kunnen afleiden.

Aangezien er van vrij grote afstand gefilm is, zijn niet alle foto's even duidelijk. Op momenten dat er echter ingezoomd is, is het resultaat haarscherp. De afgeleide foto's hiervan zijn soms nog niet altijd perfect, maar dat komt omdat het best lastig is precies op het moment dat de camera exact stil staat, op de "fotoknop" in het videoprogramma te klikken.

Al deze foto's zijn te bekijken door op onderstaande miniatuur te klikken:

  • voorjaarsconcert_2003_instrumenten_2_20090301_1842582995
  • Reacties: 0

Inloggen

Laatste nieuws

U shopt online tegen normale prijzen, terwijl Jubal toch wat verdient. Hoe dat werkt? Lees hier meer. De makkelijkste manier om Jubal te ondersteunen.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus