Donateur worden

Wat zijn donateurs?

Donateurs steunen Jubal jaarlijks met een financiële bijdrage. Deze bijdrage gebruiken wij voor investeringen in instrumenten voor bijvoorbeeld onze jeugd. Wij prijzen ons gelukkig met honderden donateurs. De minimale bijdrage is €10 per jaar, maar velen geven een hoger bedrag.

Wat krijg ik er voor terug?

Naast dat u kunst en cultuur in uw omgeving helpt te behouden krijgt u van Jubal ook het volgende terug:

Donateur
Vanaf €10/jaar
Donateur+
Vanaf €25/jaar
Jubal Support
Vanaf €100/jaar
Gratis toegang voor 2 personen bij ons donateursconcert (meestal in voorjaar)
Donateurseditie van Jubal Nieuws
Korting of voorrang bij overige concerten
Alle edities van Jubal Nieuws
Gratis toegang tot alle concerten van Jubal
Indien gewenst, vermelding van uw naam in Jubal Nieuws en op onze website

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden als donateur door naar onze webshop te gaan, zie onderstaande link. Hier kunt u uw jaarlijkse bijdrage aangeven en bepalen of u deze bijdrage jaarlijks wilt laten corrigeren voor inflatie (op basis van cijfers van het CBS). U betaalt voor het huidige seizoen via iDEAL. Wanneer het donateursconcert nog niet geweest is (meestal in het voorjaar) ontvangt u van ons een donateurskaart waarmee u voor twee personen gratis entree krijgt.

Vanaf het volgende seizoen ontvangt u in in de maanden rondom de jaarwisseling uw donateurskaart met de donateurseditie van Jubal Nieuws. Ook staat hier de datum op waarop uw bijdrage wordt geïncasseerd, meestal op 28 maart. Op uw donateurskaart kan ook een kortingscode staan die u kunt inzetten om bijvoorbeeld korting of gratis toegang te krijgen tot andere concerten.

Onder omstandigheden is uw gift aftrekbaar van de belasting. Lees hierover meer op de pagina over belastingvoordeel.