Sinds het seizoen 2000/2001 is opnieuw een clubblad opgezet. Eerst onder de naam "Infoblaadje" en vanaf nummer 19 voeren we de naam "JUBAL Nieuws".

Wat dat betreft herhaalt de geschiedenis zich, want onder deze naam is in de jaren tachtig ook een clubblad uitgegeven. Helaas was die uitgave van "JUBAL Nieuws" geen lang leven beschoren, want er kwamen slechts vier edities uit. Deze staan hier online.

Destijds met het infoblaadje zijn we simpel gestart: gewoon een A4-tje dubbel bedrukt met belangrijke data en leuke stukjes. Tegenwoordig hebben we het blaadje alweer gekanteld, zodat er een klein boekje ontstaat. Zo gaan we gestaag verder.

Oude boekjes zijn op de website terug te lezen. Suggesties voor de redactie zijn van harte welkom via het contactformulier.

 

De redactie

Mark Mark Jansen Regelt het computergebeuren dat komt kijken bij het maken van een clubblaadje en draagt daarnaast net als de rest zo z'n steentje bij aan de inhoud van het blad.
 anke Anke ter Maat Anke is het laatst bij de redactie gekomen. Als afgevaardigde van de saxofoon-sectie kan zij ook haar inbreng geven.
 daan Daan Hobelman

 

Tristan Siebers Tristan helpt ook mee met het maken van "JUBAL Nieuws".

Samen vormen zij het groepje dat "JUBAL Nieuws" elke keer weer interessant maakt!

Inloggen

Laatste nieuws

Anoniem doneren

Draagt u Jubal een warm hart toe? Wilt u ons best eens iets toestoppen? Maar heeft u geen zin in langlopende verplichtingen?

Doneer dan eenvoudig eenmalig en anoniem via de doneerpagina bij Pay.nl. Bedrag invullen, betaalmethode kiezen en klaar. Verder geen ingewikkelde formulieren.

Alvast dank!

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus