Het bestuur wordt ondersteund door diverse commissies.

De muziekcommissie is verantwoordelijk voor het bepalen van de muziekkeuze van het A-orkest. Hierbij wordt geprobeerd een evenwichtig muzikaal programma samen te stellen voor de individuele concerten. Daarnaast bepaalt de muziekcommissie in samenwerking met het bestuur welk orkestonderdeel medewerking verleend aan de diverse optredens.

Gelukkig kan de vereniging rekenen op de financiële steun van een groot aantal donateurs. De donateurs die nét even iets extra's willen doen zijn op genomen in Jubal Support. Voor deze extra financiële toezegging heeft men recht op diverse priviléges. Om dit in goede banen te leiden, en om het bestand uit te breiden kan de vereniging rekenen op enkele leden die zich hier speciaal voor inzetten.

Sinds het seizoen 2000/2001 is opnieuw een clubblad opgezet. De redactie, bestaande uit vier personen houdt het al lang vol. Eerdere edities van ons clubblad waren slechts een kort leven beschoren. Met de huidige, zeer actieve reactie, heeft het blad Jubal Nieuws gelukkig een vaste positie verworven.

Ieder jaar in januari wordt door de vereniging een soepactie georganiseerd. De leden van de vereniging gaan huis aan huis en verkopen heerlijke erwten- en tomatensoep als ook niet te versmaden rookworsten. Deze zeer succesvolle actie wordt samengewerkt met Helmink Diepvries en Versmarkt uit Varsseveld. De commissie is tevens belast met de organisatie van de Prins Bernhard Cultuurfonds collecte (Anjeractie), ieder jaar in mei.

De kampcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren voor het jaarlijkse Jubalkamp. Alle jeugdleden, maar ook de oudere jeugd wordt uitgenodigd om deel te nemen aan dit leuke ontspannende weekend. Tijdens het kamp hebben de leden de mogelijkheid om elkaar op een andere manier te leren kennen. Hierdoor heeft het Jubalkamp een onmisbare plaats in het verenigingsseizoen op zich genomen. De organisatie is in handen van de jeugd, voor de jeugd. Vanzelfsprekend kan de commissie rekenen op ondersteuning vanuit het bestuur.

Het muzikale seizoen wordt ieder jaar afgesloten met een spetterende feestavond. Ieder jaar is de locatie en de activiteit geheim. Desondanks kan de vereniging altijd rekenen op een ruime deelname van jong tot oud. En zo hoort het ook!

 

 

 

 

 

Inloggen

Laatste nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van Jubal? Abonneer u dan op de nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal 1x per maand een e-mail. Aanmelden is een kwestie van registreren op de website. En afmelden kan met 1 klik onderaan de e-mail.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus