Download als een iCal bestand

Jubileumconcert

Categorie: A-orkest
Datum: Zaterdag 17 November 2018 - Zaterdag 17 November 2018
Tijd: 20:00 - 22:30
Locatie: Shouwburg Amphion, Doetinchem
Omschrijving

Na het succes van de show “Harmony” in 2013 staan Jubal en VMK weer samen op het podium in het Amphion. En net als toen belooft het ook nu een prachtige avond te worden.

VMK en Jubal presenteren u een avondvullende theatershow met prachtige muziek, uiteenlopend van intieme solo's tot bombastische totaalwerken. Laat u meeslepen op deze mooie avond en geniet van wat lokale muzikanten u kunnen brengen.

Beide verenigingen vieren in 2018 een jubileum. Het Varssevelds Mannenkoor is in 1873 opgericht en met haar ruim 140 jaar één van de oudste mannenkoren in Nederland. Het koor bestaat in 2018 dus 145 jaar. Chr. Muziekvereniging ‘Jubal’ is in 1943 ontstaan uit een fusie tussen twee muziekverenigingen, namelijk ‘Excelsior’ en ‘Varssevelds Harmonie’. Jubal bestaat in 2018 dus 75 jaar.

Regie: Richard Sprokkereef
Dirigenten: Wim Ruessink (VMK) en Henk-Jan Heijnen (Jubal)
Met medewerking van: diverse solisten (nog nader bekend te maken)

 


 

 

Crowdfunding

We starten een samenwerking met basisschool Meeander voor meer muziekles in de klas. Voor de instrumenten zijn we een crowdfunding gestart. Draagt u ook een steentje bij? Ga snel naar https://www.voordekunst.nl/projecten/6783/ voor informatie en om te doneren.

Inloggen (leden/donateurs)

Laatste nieuws

We starten een samenwerking met basisschool Meeander voor meer muziekles in de klas. Voor de instrumenten zijn we een crowdfunding gestart. Draagt u ook een steentje bij? Ga snel naar https://www.voordekunst.nl/projecten/6783/ voor informatie en om te doneren.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus