Let op voor leden!

Ben je lid? Log dan eerst in op het ledendeel, anders zie je niet de volledige agenda. Sommige agenda-items zijn alleen zichtbaar voor leden. Je ziet dit bericht wanneer je niet bent ingelogd.

Agendaoverzicht

Download als een iCal bestand

Orkest Koninklijke Luchtmacht presenteert: The Jukebox!

Categorie: Iedereen

Datum: Zaterdag, 3. Juni 2023 - Zaterdag, 3. Juni 2023

Tijd: 20:00 -

Locatie: Van Pallandthal, Varsseveld

Omschrijving

The Jukebox - Pick what we play

Kies een tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische love-song en bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert.

Dit is mogelijk tijdens The Jukebox, breng je stem uit en geniet van de gekozen muzikale hoogtepunten. Ondersteunt door veelzijdige vocalisten ontstaat live een programma dat elk concert weer uniek is.

Een verrassende voorstelling voor het publiek maar ook voor het orkest. Pick what we play!

Hoe werkt the Jukebox?

U als bezoeker kunt bij aankomst een QR-code scannen met uw smartphone en dan op de weergegeven website kiezen welke muziekstukken u graag zou willen horen in het programma voor deze avond.

Er hoeft geen app geinstalleerd te worden en de privacy gegevens zijn gewaarborgd.

Voorafgaand aan het concert hebben de bezoekers bij binnenkomst informatie gehad en kunnen bezoekers met een QR-code aangeven welke voorkeur ze hebben voor liedjes die in het programma ten gehore worden gebracht. Aanwezige muzikanten van het orkest staan klaar om u eventueel te helpen.

Er kan gekozen worden uit 50 totaal verschillende titels van filmmuziek tot popmuziek van House muziek tot marsmuziek. Uit een grote varieteit van muziekstukken wordt een keuze van het programma gemaakt die elke avond anders uitpakt.

Op het grote led-scherm achter het orkest kunnen de stemmingen worden bekeken in de zaal. Het orkest komt met verschillende vocalisten naar uw concert en zullen na stemming het programma ten gehore brengen.

Over het Orkest Koninklijke Luchtmacht

Kort na de Tweede Wereldoorlog werd een muziekkorps opgericht waarvan de leden oorlogsvrijwilligers waren', is te lezen op de website van het orkest. 'Door de vele werkzaamheden kreeg dit vrijwilligerskorps in 1950 de ministeriele goedkeuring om een groter beroepsorkest te worden.

Al in 1955 prees Het Vrije Volk de vooruitstrevendheid van het orkest die past bij "het modernste wapen: de luchtmacht". Sinds de jaren '90 profileert het gezelschap zich als orkest voor lichte muziek. Van 1995 tot 2008 boekte het orkest grote publiekssuccessen met theatertours door het hele land. Voor het eerst verzorgde een militair orkest spectaculaire theaterproducties. Door het succes van haar modernere repertoire voegden de musici steeds meer populaire liedjes en improvisaties toe aan de programmering.

Inmiddels is het orkest uitgegroeid tot een formatie voor pop, jazz en fusion met 48 conservatoriumgeschoolde musici in uniform. Daar waar in het verleden de muziek het verschil maakte op het slagveld, worden wij en onze muziek tegenwoordig anders ingezet. We staan midden in de samenleving. Met onze muziek vertellen wij het verhaal van de luchtmacht/Defensie en verbinden onze wereld met de wereld buiten onze vliegbases.Maar tradities die ons ceremonieel verbinden met de Krijgsmacht behoren ook tot ons DNA.

Beleef de unieke kans om dit toporkest van de Koninklijke Luchtmacht te horen en te zien met hun eigentijdse sound en met het spectaculaire licht en decor.

Voor wie nog meer wil weten zie www.orkestklu.nl.

Kaarten bestellen

Bestel uw kaarten via onze webshop. Klik direct door naar: https://www.jubalvarsseveld.nl/webshop/view/category/virtuemart_category_id/2.html

Kaarten die eerder voor het concert "Sounds of Freedom" zijn gekocht blijven geldig. Wie liever zijn geld terug wil, kan daarvoor een mailtje sturen naar de penningmeester.

Online voorproefje

Kijk online alvast op het YouTube kanaal van het orkest: https://www.youtube.com/@orkestkoninklijkeluchtmach9846

Of zie bijvoorbeeld deze video's:

 

 


Inloggen