Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Zoeken Ga naar maand

 

 
Download als een iCal bestand

Jubileumconcert "Celebration" te Amphion (Jubal & VMK)

Categorie: A-orkest
Datum: Zaterdag 17 November 2018 - Zaterdag 17 November 2018
Tijd: 20:00 - 22:30
Locatie: Shouwburg Amphion, Doetinchem
Omschrijving

Poster jubileumconcertNa het succes van de show “Harmony” in 2013 staan Jubal en VMK weer samen op het podium in het Amphion. En net als toen belooft het ook nu een prachtige avond te worden.

Celebration

Onder de naam "Celebration!" verzorgen zij in Schouwburg Amphion een wervelende muzikale voorstelling waarbij naast de jubilerende verenigingen diverse bijzondere gasten hun opwachting zullen maken. In een avondvullend theaterprogramma komt de mooiste muziek voorbij uit o.a. de film-, pop-, musical- en operawereld.De avond wordt daarnaast aangekleed met een spectaculaire lichtshow en andere bijzondere effecten voor de complete theaterbeleving. Dit maakt Celebration met recht een muzikaal feest voor iedereen!

Deelnemende muzikanten

Aan de avond nemen muzikaal deel:

  • A-orkest muziekvereniging Jubal Varsseveld;
  • het Varssevelds Mannenkoor;
  • Karin Hertsenberg (sopraan solist);
  • Edgar Bloem (tenor solist);
  • de band Combo Concept.

De avond wordt verder ondersteund met een licht- en beeldshow verzorgd door Equistic Pro Audio.

Creatief team

De avond staat onder regie van Richard Sprokkereef. Samen met de dirigenten Wim Ruessink (VMK) en Henk-Jan Heijnen (Jubal) vormt hij het creatieve hart van deze avond.

Voorverkoop:

Dubbel jubileum

Beide verenigingen vieren in 2018 een jubileum. Het Varssevelds Mannenkoor is in 1873 opgericht en met haar ruim 140 jaar één van de oudste mannenkoren in Nederland. Het koor bestaat in 2018 dus 145 jaar. Chr. Muziekvereniging ‘Jubal’ is in 1943 ontstaan uit een fusie tussen twee muziekverenigingen, namelijk ‘Excelsior’ en ‘Varssevelds Harmonie’. Jubal bestaat in 2018 dus 75 jaar.

Alvast voorgenieten

Programma

Op het programma staan in totaal ongeveer 30 (delen van) nummers. Via onderstaande afspeellijst geven we alvast een voorproefje. De afspeelllijst wordt de komende tijd steeds verder gevuld.

Betrokken artiesten

Hierbij enkele links naar video's van de betrokken artiesten

 

 


 

 

Inloggen

Laatste nieuws

Profiteer ook van belastingvoordeel

Steeds meer donateurs en leden van Jubal Support profiteren van fors belastingvoordeel. Zij hebben de papieren op orde om hun gift aan Jubal te mogen aftrekken van de belastingen. Wilt u ook profiteren? Lees snel hoe na hoe dat werkt.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus