Pepernotenconcert & afsluiting Volwassen Instap Cursus

Terug van weggeweest: het Pepernotenconcert. Een concert in het thema van Sinterklaas en pepernoten. Dit is tevens de afsluiting van het project Volwassen Instap Cursus (VIC). Zeker de moeite waard om te komen luisteren! 

Kaarsjesavond

Varsseveld Varsseveld

Op zaterdag 9 december is de kaarsjesavond in het centrum van Varsseveld. Om 17.00 wordt de grote kerstboom feestelijk verlicht. De winkels zijn geopend en aan Jubal is gevraagd om in ensembles op te treden in de verschillende winkels. 

Kerstconcert

Het B-orkest geeft een concert in Kerstsferen, samen met het koor Abbey Wednesday. Het belooft een prachtige avond te worden, dus schrijf het vast in de agenda. 

Nieuwjaarsborrel

Proosten op het nieuwe jaar, met een spetterend optreden van het C-orkest. Daarnaast zullen er diverse ensembles optreden, gevormd door de leden van Jubal. 

Soepactie

Varsseveld Varsseveld

De jaarlijkse soepactie, op de laatste zaterdag van januari. 

D-examenconcert

Wederom hebben wij de eer om twee D-examenkandidaten te begeleiden tijdens hun zogenaamde ‘recital-examen’. Dit houdt in dat deze twee leerlingen het concert helemaal zelf organiseren. Zij zullen deze avond diverse werken laten horen, afwisselend solo-werken, duetten, ensembles en een werk samen met orkest. 

Voorjaarsconcert

Tijdens het voorjaarsconcert treden het Slagwerkensemble (SE), het Jeugd Slagwerk Ensemble (JSE) en het A-orkest voor u op. Het SE en JSE gaan over een aantal weken naar het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap (ONSK) en laten u graag horen wat zij hier zullen gaan spelen. 

Marsenrepetitie

Het A- en B-orkest repeteren de marsen uit het marsenboekje ter voorbereiding op het optreden op Koningsdag en de optochten in Varsseveld + Sinderen. De repetitie is zonder marcheren.

Eieractie

De jaarlijkse eieractie van Jubal vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 maart 2024.

Jubalkamp

Het jaarlijkse Jubalkamp voor alle jeugdleden tot 25 jaar is dit jaar op 20 en 21 april. Schrijf het allemaal vast in de agenda, verdere informatie volgt.

Koningsdag

Varsseveld Varsseveld

Dit optreden is nog onder voorbehoud. 

Muziekmarathon

Varsseveld Varsseveld

Een hele dag muziek maken, om geld op te halen voor onze prachtige vereniging; dat is het doel van de Muziekmarathon. De datum is nog onder voorbehoud. De marathon wordt gehouden op 29 juni óf 6 juli. Dus houd allen deze twee data vast vrij, zodat we er met de gehele vereniging een prachtige dag van kunnen maken. 

Concert Varsseveld in Beeld

Optisport Van Pallandt Van Pallandtstraat 4, Varsseveld, Nederland

Een groots theaterconcert, met het thema Varsseveld in Beeld. Er zullen verhalen worden verteld en beelden worden getoond over Varsseveld toen en nu. Een absolute aanrader voor iedereen uit Varsseveld en omstreken. Het concert zal plaatsvinden in de van Pallandthal te Varsseveld.