Welkom bij Jubal

Van harte welkom op onze website. Wij zijn Chr. Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld. Graag stellen we ons aan u voor.

De vereniging

Jubal Varsseveld-13-12-2014-1Jubal is een van de grotere muziekverenigingen uit de Achterhoek. Onze vereniging bestaat uit het A-orkest en vier opleidingsorkesten.

OpleidingsgerichtIMG_7081

We zijn trots op ons uitgebreide programma voor muziekopleiding. Dit bestaat in de kern uit individuele lessen bij professionele docenten en samenspelen in één van onze vier (!) opleidingsorkesten.

IMG_4412Verder organiseren we ook andere activiteiten voor de jeugd, zoals het jaarlijkse jeugdkamp (sinds 1999). Elders op de website is hierover meer informatie te vinden.

Muzikaal niveau

Ons A-orkest is een harmonieorkest van +/- 55 muzikanten. Dit orkest staat onder leiding van Henk-Jan Heijnen en komt sinds 2001 uit in de 1e divisie (het hoogst haalbare niveau voor amateurmuzikanten).

Actief en betrokken

Wij zijn zeer actief in Varsseveld en omstreken. Uiteraard geven we regelmatig eigen concerten, soms met een bijzonder thema (zowel muzikaal als qua aankleding). DSC_1901

Verder zijn we ook maatschappelijk zeer betrokken. Zo verlenen we onze medewerking aan publieksactiviteiten als de Varsseveldse kermis, Koningsdag, de Dodenherdenking en de Sinterklaasintocht. Verder verzorgen we regelmatig de muzikale omlijsting in kerkdiensten en werken we mee aan activiteiten van andere lokale verenigingen.

Neem een kijkje in onze agenda om te zien welke activiteiten op de planning staan en kijk via ons YouTube-kanaal of op de foto-pagina terug naar de activiteiten die alweer voorbij zijn. 

Rijke historie

Jubal bestaat sinds 1943 en is dus alweer meer dan 75 jaar oud. Onze geschiedenis gaat echter nog veel verder terug; we zijn namelijk het resultaat van een fusie van twee verenigingen.

Onze rijke rijke geschiedenis is uitgebreid op deze website beschreven. Verder zijn er van de meer recente geschiedenis zeer veel foto's terug te vinden.

Ondersteuning

IMG_3807Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de tientallen leden van Jubal Support en onze vele honderden donateurs. Wij zijn hen daar heel dankbaar voor. Wilt u ons ook ondersteunen? U kunt zich gemakkelijk online aanmelden als donateur of via iDEAL een eenmalige bijdrage geven.

Meer informatie

Op deze website is nog veel meer informatie over ons te vinden. Klik dus vooral door! Ook op onze Facebook-pagina en op ons YouTube-kanaal kunt u allerlei moois terugvinden. Mochten er vragen zijn, neem dan contact met ons op.

Kaarten Sounds of Freedom

Inloggen